Västkustens sektionsmöte i Göteborg

Västkust sektionens möte i Göteborg.

SRCC västkustsektion träffades under båtmässan i Göteborg lördagen den 11 februari. Mötets syfte var att ta fram ett förslag till en eskader.
Västkust sektionen har genomfört ett antal möten och aktiviteter under vinter säsongen. Vi har med kryssarklubben genomfört, om säker ankring där sjöräddningssällskapet stod som föredragare, matlagning ombord med inbjudna kockar, reseberättelser av personer som genomfört spännande och intressanta båtresor med sina båtar.
 
Nu tycker vi det är dags att börja förberedelserna för en eskader.
 
Vi enades om fredagen den 1 juni skulle start från Långedrag ske mot Skärhamn. De som inte kommer till samling och avfärd från Långedrag kan ansluta till eskadergruppen under dess resa till Skärhamn, vi räknar med att samling i Skärhamn är ca kl 18.00 på fredag eftermiddag. Lördag morgon gemensam avfärd mot BohusMalmön.
 
På BohusMalmön kommer att genomföra trevliga aktiviteter och en gemensam middag under lördagen. Söndag förmiddag blir det aktiviteter som avslutas vid 12.00 tiden. Hemfärd under egen regi och de som önskar stanna kvar anmäler detta till eskaderledaren innan eskadern startar så vi kan boka platser för dessa. Lars kommer att vara hamnkapten och Anders eskaderledare.
 
Tider får vi återkomma med. De kommer att finnas tillgängliga på vår hemsida och vi kommer även att maila ut förslaget så fort vi är klara .
 
Kontakta gärna Lars eller Anders i Göteborg för förslag på aktiviteter, om ni vill ha mer information eller om ni vill hjälpa med arbetet i sektionen.
 
SRCC
Ebbe Sondell

 För mer informationkontakta i Göteborg: Lars Jochnick 070-3010031, Anders Kinnander 070-3088828