Midsommar i Sjötorp

SRCC- Midsommarfest i Sjötorp

Välkommen till Storebroklubbens gemensamma midsommarfirande i Sjötorps härliga marina miljö.

 
Lägg till vid en bra bryggplats redan under torsdagen den 18/6- 2015 om du har möjlighet.
På midsommaraftonen den 19/6-15 går vi den gemensamma tipsrundan med dragningen av vinnaren senare under kvällen. I lagom tid innan sillunchen dukar vi borden för den gemensama midsommarlunchen.
Var och en tar med sig den mat och dryck man själv önskar. Klubben bjuder på första snapsen. Kanske har någon tagit med sig sitt dragspel och spelar upp till snapsvisorna.
Om vädret inte är på vår sida så placerar vi borden i Storebroklubbens nyinköpta partytält som är placerat intill bryggorna och båtarna.
 
Klockan 18.00 samlas vi för en gemensam drink med tilltugg som SRCC-Klubben bjuder på samtidigt vi minglar runt lite innan vi tänder grillarna inför kvällens gemensamma middag. Var och en har fyllt sin korg med den mat och dryck vill njuta av under den ljuva midsommarkvällen.
Vad kvällen och natten sedan bjuder på vet man aldrig när glada Storebroare  kommer  igång.
 
Glöm inte att anmäl dig till Per Larsson på 070-955 82 51 så att Per vet hur mycket dryck och tilltugg och mycket annat som behöver inköpas till midsommarträffen.
 
                                            Välkommen till Sjötorp önskar SRCC-Vänersektion.
 
Vänern

Väner och Vätternsektionen håller nu på utvecklas till en sektion inom SRCC och vi hoppas på att även Storebroägare från Väner och vättern vill bygga upp en gemenskap tillsammans.

Västkustsektionen är redan på gång med några aktiviteter nu i sommar.

Vill ni vara med och utveckla eller kanske bara vara med som deltagare till en liknande plattform för att ordna träffar med andra Storebroägare och dela varandras erfarenheter samt ha trevliga sammankomster runt vänerns stränder.

Ni är hjärtligt välkommna att Kontakta våra Vänerentusiaster Per Larsson 073-955 82 51 eller Mats Moberg på telefon 070 586 00 21. Det går även att kontakta Larserik Martnell Kassören i SRCC på telefon 070- 729 45 63 om ni har några frågor och ideèr mm.

Missa inte den för årets första SRCC Vänerträff nu till Midsommar vid det trevliga Sjötorp den 20/6-2013. Kom gärna någon dag innan och ströva runt bland slussar och båtar mm.

Träffa ”Sola i Karlstad” i augusti.SRCC-Vänersektionen har redan påbörjat planeringen om att arrangera en sammankomst längst inne i Karlstads gästhamn som du inte får missa. Kolla tiderna för broöppningen och lägg till din båt precis utanför restaurangen där borden redan är förbokade för en fest som ni aldrig kommer att glömma. Att få se ett gäng vackra Stroebrobåtar ligga förtöjda intill varandra är en fröjd för ögat både för oss och andra förbipasserade. Innan festen kan påbörja passar ni på att ta en gemensam promenad upp mot stadens centrum där ni besöker den kända symbolen för Karlstad som står vid Klarälvens strand intill stadens centrum och dess trevliga kvarter mm. På nätet kan man läsa följande. Staty av Sola i Karlstad.I slutet av 1700-talet levde en flicka som hette Eva Lisa Holtz. Hon arbetade på Värdhuset i Karlstad som värdshusflicka. Eva Lisa var en vacker och glad flicka som värdhusgästerna tyckte mycket om. Tack vare sitt soliga och strålande humör fick hon smeknamnet Sola.Hon var även en driftig och ekonomisk kvinna, som så småningom köpte och drev ett eget värdshus.Statyn "Sola i Kallsta" är gjord av Herman Reijers och kom på plats 1985. Den har blivit en viktig symbol och ett ansikte utåt för Karlstad Mer detaljerad information om sommarens SRCC-aktiviteter kommer du att hitta på www.srcc.nu samt i månadsbreven och kommande inbjudningar i din e-post mm.Boka redan nu Storebroträffen i mitten augusti som är planerad till Karlstads gästhamn. Viktigast är att träffas och ha trevligt tillsammans.

Har ni frågor mm så kontakta Per eller Mats för att få veta fler detaljer mm.

Hjärtligt Välkommna
Önskar SRCC Vänersektion

Text/HTML
TEST