Klassiska Storebrobåtar

Välkommen till sektion Classic

SRCC Classic-dag har de senaste två åren varit en succé, bland annat beroende på att vi haft strålande försommarväder. Förra året kom ett tiotal medlemmar i sina båtar till Jolpen. Vädret var strålande. Vi beundrade våra båtar, utbytte erfarenheter, umgicks och hade mycket trevligt. Classic-dagen har blivit ett återkommande arrangemang. Vår klubbholme Jolpen är därför reserverad för Classic-dagen . Du som har en Solö, Vindö, Svanö, Bergö, Storö, Kungsörnen eller annan Storebro klassiker är välkommen att delta i detta trevliga arrangemang.

Är du inte medlem men nyfiken på att delta, hör av dig till Lars eller Mikael, se nedan.

 

Inbjudan till Classic helg på Jolpen den 28 juni 2014

Efter förra årets trevliga och lärorika Classichelg fortsätter vi på den nyinslagna vägen. Det blir ingen direkt träbåtsakademi men vi får besök av Sjöräddningssällskapet som berättar om sjösäkerhet och deras sjöräddningsarbete. 

Program kommer under våren 2014!

 


Program i stort:

Under förmiddagen samlas vi på Jolpen. Givetvis hjälps vi som vanligt åt att ta emot anländande båtar.

Vid 12-tiden plockar vi upp lunchen ur våra båtar och äter tillsammans på bryggan. Om någon föredrar sillunch så är det så att första snapsen är gratis och den andra bjuder vi på.

Efter lunchen minglar vi, tittar på varandras båtar, utbyter erfarenheter och tips, återupptar de bekant¬skaper vi gjorde tidigare år och eftersom det säkert kommer nya deltagare tar vi upp dom i vår gemenskap.

Bastun kommer att vara igång så att den som önskar kan ta ett uppfräschande bad. Ta gärna med Dig vänner som också har en Storebro klassiker men ännu inte är medlem i SRCC!

 

Välkommen vid nästa tillfälle!

 

Mikael Friberg Ansvarig & Michel Bassili

Mobilnr: 070-659 21 96